THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

1/17/11

Fever Season

Huuuu...
im fevering....
demmm...
i dont know what to do when im involved in this situation....
what i have to do??
how about my work??
should i leave them??
grrr.. when im going through this moment.. i just remembered some1 i love...
that one i loved is my granny.... Harisah Husin...
MAK!! MISYU... i want u beside me rite now.....
n also support from my Wife-To-Be... Aina Najiha...
need ur support always...

1/10/11

New Hobby..... xp

Haritu tidak kusangka2....
pada hari sabtu yang kulupa tarikhnya... dengan selamba.... amir & rakan2 mengajak aku pergi clubbing... hu3...
x sangka.. best jugak ouh.....
mula2 nak msk voodoo club.... kat ipoh.. tp mahal la lak..... aduih... hilang harapan....
then pegi SG8 baru la lepas masuk...
tp serius cakap korang best glew....
walaupun ni 1st time.... xp
aku boleh menari sepuas hati...

1/3/11

Ad orang marah disitu

ape nak buat....
njoy.....
kalo ape aku tulis slah...
aku mintak maaf....
tapi ad orang lak nak carik aku...
siap marah aku...
xpew...
kita tgk ape yang akan jadi t...

1/1/11

Ap yang seronk & X Seronok New Year nieh

Serius smlm aku best glew waktu kat umah sebab nak smbt new year kat teluk batik, lumut....
tp ad lak berita x best blew aku da sampai sane.
hmmm adalah sorang dak adolfo nieh... cam kimak lak aku tgk die..
slalu ok... tp kali ni nak membajet depan2 budak AHC...
kimak la wei...
aku dak AHC gak ar...
tp x da nak poyo2...
duet diorang ntah kuar ke x...
nak wat beach party...
yang aku taw mizi byk kuarkan duit...
kesian lak aku tgk die....
ntah lah.....
dgn member2 ADOLFO die nak tarik muka...
babi ke x babi camtu..
n kalo korg, bleh bersabar x??
so aku dgn nekadnya,.,,
malam td..
just lepak kat chalet jew....
n aku da x da mase nak amek tawu sal diorang..
yang aku taw, aku lepak kat loteng... smoke... n msg awek aku...
tu je ar...
tp serius aku cakap kt korang, perlu ke kita bajet2 kuat n bagus dpn member2....
kalo korang just penat buat kerja je x pew... ni bising2 cakap penat fikir macam2...
lancau....
Btw thx a lot 4 everything wahai manusia... memang pukimak la....

serious aku cakap kat korang...
aku x da kena mengena dgn adolfo dah lepas nieh.
adolfo suck fucka!!!!