THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

9/28/11

Kerana Kesundalan Mu!

kerana tidur.... attendant binasa... kerana suka... jadi sakai... mcm beruk kena pelangkong aku rasa diri aku skrang... argh... missed out semua kelas... semuanya berpunca dari berjalan2 meminta sedekah rokok dari satu bilik ke bilik yang lain akibat tidak dapat tidur sambil bersembang bak ala kedai kopi seperti orang tua bersama rakan2 yang diPow rokoknya. Bangun2 pukul2 12 tghari... Lahanat sungguh.. macam ada je babi tidur sebelah aku x maw bagi aku tidur... siut... Aku geram... Jangan aku kena bar nnt sudah la... t mati aku x dapat nak amek exam... aku pun ad konflik dalam diri aku... mcm babi kena kejar ngn pemburu.... duit da x da.... nak isap asap pown susah.. lahanat... Kbye!

9/16/11

Piko Rojo Bolo

stunt baby stunt.... naharom macam bunyi azan la konon.... aku sengal ayam je dengar bunyi naharom nieh... shit...

aku x reti maen dota... thx... jeles tgk kawan aku men natang haram nieh... pantek aiskrim goreng...

kbai...

9/14/11

Pop Stop Pop

While im disgustin of people interface of whatever disproach, i just thinking of anything annoyed...

ketika suasana bertambah suram ble hujan membasahi babi diluar kandang, kebosanan melanda diriku...
melihat air hujan berjalan didinding tingkap.... mcm sial aku tgk diorang turun.. da mcm sperm nak cari ovum pun ada kut... sial mcm babi menari layan lagu hardcore je....

orang bercakap pasal ayahanda maknda dan kawasan... aku pulak sibuk bercerita pasal macamana nak siapkan asgnment Pendidikan Islam.... dikala bertanya kawan2 ku mcmana nak settle.. diorang mula bercakap perkataan lucah padaku... stunt... dagger... monster kill.... unstoppable.... aku mula bercelaru.... x faham dgn suasana nieh... arghhh.... rupanya diorang bz sangat layan DOTA tahi tuh.... argh.... ape yang seronok sangat..... campur2 barang bunuh hero The Scourge.... pas dapat bunuh.. semua beratur depan meja buat HEADBANG mcm layan lagu Cradle Of Flith merai keseronokan.... argh....

So... Conclusion nye... aku menari join diorang... betapa bangangnya diri aku.. sebab malas nak siapkan asgnment agama.. ble la kertas2 putih ini akan aku lengkapi demikian rupa seperti yang ustazah Arfah nak..... argh... menyesal dan kemalasan seperti babi mencelup biskut didalam swamp berdekatan kandangnye... errrr

8/29/11

Hobby that cant be varnish

Please double click the image to full view :D

8/26/11

Raya 4 Me :)


PLEASE CLICK PICTURE TO VIEW ORIGINAL SIZE :)

8/7/11

Hey... I've Got New Clique :)

Hye...
Since im further my study at UniKL BMI..
I've Got New Friends..
N Some Of Them is My really bestie n I put them as my Clique for study or whatever...

They are:
Akmal & Kyn
Then

Nurul
And Last But Not Least is 
Feyka.

So this is the clique that i always hang with in BMI until now from second week.
so im happy when with them by my side.
so i hope our friendship will never end.
hope we can score n achieve happiness altogether :)
Tata.

7/27/11

My Class Schedule At BMI


agak pack tp enjoy... x da hal kut nak dekan... :D