THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

4/20/11

HYE... FOR THE 1ST TIME TIDUR AWAL

hak3... aku rase rini aku tidur awl glew la.. kul 12am lebeh da tdr... x penah2 ak tdr awal camni.. ni baru tjaga.. kul 4.54 am.... sebab aku dahaga la.. x tawu la ak  dahaga pe.... n ak baru je baca msg girl aku.... hpy pown ada.. sedih pown ada... heee btw... she will be my wife n i LOVE her alot... :)... <3 ... k da2... gonna continue my work back with adobe photoshop cs3

4/19/11

if there was bitched, they will remain be bitch

i dont understand them.... how about themself....

MISS AHC MOMENT

serius babe... aku rindu gile babi nak lepak ramai2 ngn korang... 
hmm blew la kita nak lepak same2 lagi an.... 
mosh same2... glew same2....
hak3... btw thx to Amir as leader of AHC.... 
to make AHC as the base of our friendship...
hehehe... thx to AHC, ADOLFO, RYCKA & Friends

apa yang aku rasakan sekarang dalam hati aku

aku rasa aku da hilang kepercayaan kat semua orang la.... termasuk diri ak sendiri.... ap yang aku rasa benda tu cinta... rupanya da x masuk akal lagi dalam diri aku... blew aku baca inbox dia kat fb dia... baru la aku tawu tanggapan sebenar die kat diri aku... baru lah aku taw betapa penipunya aku dalam hidup dia... mungkin semua salah aku sebab buat masa lampau aku jd terlalu teruk... dan mungkin ni balasan tuhan yg dah disediakan untuk aku.. xpew aku redha.. btw aku rasa diri aku sangat down... dan baru aku rasa.... die dengan ex aku mmg satu kepala... lagi lah aku bertambah down..... depan aku mmg dia suka cakap len... blkg aku aku x taw ape la lagi,... tp serious aku terasa down glew babi sekarang..... aku harap blew ak da x da fb.... maybe semua akan berakhir dgn baik.... aku harap benda ni akan jadi...... but now.. im losing myself without a grip..... adios

NOT USING FB ANYMORE

im not longer using facebook.... i just wanna save my relationship that i think much valueable than everything... :)

Nur Aina Najiha

im sorry... i knew it just my fault... i didnt realize it... for me... i always wanna u be my side each second.... n wont u lose from my sight each light penetrate my eyes... i want u always supporting me... in what i do.... no matter what... i want u all the time.. but i looking rarely... hard to archieve.. yeah im fucking jealous with all the guys u comment at ur fb..... but what can i say.. u just keep msg-ing other guys... what can i say.. i didnt know if my guessing is wrong.... but what can i say.. if all those things u made n will make just to make me hurt n keep avenge on ur soul.. i accept it.. i knew u r my true love.. n i put all my trust in u.. each second... each day.. each month n each heartbeat that beating in my heart.. just 4 u... n our future... I LOVE YOU UNTIL MY LAST BREATHE... IM SORRY IF I MAKE U HURT... JUST PUNISH ME...