THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

12/28/10

ROCK THE WORLD 10

Yeah... RTW 10...
best glew...
cite bermula disini.....
aku gerak dari rumah aku iaitu sg siput kul 9 pg....
nek motor ex5 je der...
rempit disitu..
aku nek tol dari jelapang sampai slim river...
singgah umah sewa aku jemur baju aku basuh smlm kat umah sebab x kering g...
dalam kul 11.45pg ak smpi umah sewa...
tepat kul 12tghari...
trus aku gerak Runner kl....
pegi bb trus...
si pipi da bising2 dah....
so kul 1 aku smpi BB...
then parking motor depan McDonald BB....
trus semua gerak pg Bukit Jalil nek LRT kat Hang Tuah...
diorang tunggu aku kat dpn Maybank...

sampai bkt jll...
memang penuh glew ar orang...
x terkata...
baek nak pegi tgk Bola Final Malaysia Lwn Indonesia... Baik nak pegi RTW10...
hak3...
sampai trus ar pg bli tiket RTW...
aku ingt nak jmpe Aina dlu...
die cakap die sampai kul 5...
tetiba bangang abes Maxis...
Line Cam Sial...
menyirap je aku...
so x da rezki aku nak jumpe ngn die...

Kat RTW memang best..
ad dua stage...
Kat main stage...
sempat aku tgk bleeding macara je...
Sempat ar mosh smpi terputus ar bag aku...
glew babi tul...
tapi dapat ar kick orang...

then dkt indie stage..
kul 4 Restraint maen..
ni la first time aku tgk Restraint men dpn mate aku..
memang full glew crowd..
n aku sngt berpuas hati...
Mosh glew2 ar...
member2 ramai... bek member lame n member2 baru...

pastu tunggu turn Cassandra..
lagi lah terbek...
tp time ni... bdk sabah wat kimak..
pg bwk gunting nak cantas budak2 nak mosh...
tu la batak nak mosh x reti...
wat kelam..
Naseb bek ad Giant/Big Show menenangkan perasaan...
tp Cassandra memang terbaik...Otai abes... Breakdown Kaw2...

ni antara gmbr yang sempat ditangkap....



Aku lek lak kul 11.45mlm...
dpt grab last train...
pastu lepak bb.. kat starbuck... dpn ts... ad stage uh....
overnite jap...
pastu kul 4pg baru gerak Sg Behrang...
smpai kul 6.30pg...
memang sejuk glew2....
hu3.....
tp selamat smpi... amin...
kul 8pg isnin... trus gerak n punch card keje kat poli...
tidur dari kul 9 smpi 12 tghari..

end

From Foe become Friend end to Fall In Love

Ha3... hye...
da lame aku x blogging nieh. bape hari da ntah....
ok2.. skrang aku nak citer pasal kisah cinta ak...
cewah...

ok2.. kisahnya bermula camni...
Dulu gurl ni agak foe aku gak ar...
pasal aku ingat dulu dia sudah game kezen aku...
so aku menyirap...
memang aku pangkah die glew babi kat MySpace dlu..
agak kelangsian gak ar aku dlu...
hu3....

then agak bape lame ar....
aku pun baru clash ngn awek aku....
so dgn selambanya aku mintak no telefon perempuan yang jadi foe aku nieh.... dekat kezen aku iaitu ex si foe aku nieh....
so mula2 aku msg... agak terkejut ar die... hu3...
so kitorang try2 ar msg...
tgk ok lak ngn die....
bleh masuk pale kan....
so bleh kate tiap2 hari aku msg die ar
tp dalam keadaan yang jarang ar...
sebab aku bosan an....
so dari sini mulanya dari FOE become FRIEND...

he3...
so agak lame aku berkawan ngn die...
dalam seminggu ke 2 minggu... 
so aku kenal hati budi die...
satu pale cam aku...
so aku tersuka lak kat die an...
tp aku malas nak amek port sebenarnya...
sebab die penah cakap kat aku...
yang kalo nak kapel ngn die... tunggu pas die spm...
so aku cakap no biggie... n slumber berjanji janja disitu....
hak3.... n die pun cakap ok... kita tgk camner n sapa kapel ngn orang lain dikira curang....
hu3.... No biggie n it a deal...
huh....
so tiap2 hari msg yang berbaur cinta tapi x mengaku satu sama lain....
grrr....
rileks je... sebab pale aku kegilaan di situ...

so sampai la detik bersejarah...
iaitu detik permulaan bagi kitorang...
kitorang YM malam b4 tarikh ni...
he3.... suke tgk diri masing2... n aku bagi die tersenyum dpn kamera smpi nampak braces kat gigi die...
tarikh aku propose dia adalah pada 17/12/2010..
aku cakap kat die " U... i sanggup owh tunggu u.... tapi u cakap kena tunggu lagi 2 tahun lagi an lepas u spm.... baru kita leh kapel... tu pun blum tentu.... x p"
die pun cakap kat aku.... "sbrnya tu ayat nak nak test u je.... sebenarnya.... i ok je.... janji x jejaskan pelajaran... n  x mengongkong sape2..... <3"
so aku ape lah lagi.. detik kegembiraan aku mula terlebar disitu...
malam tu aku propose ar die.... Jadi GF aku....
die pun terima...
ayatnya mcm ni.... "Saya Mohd Fikri a.k.a Toshiaki Adolfo ingin melamar ,Aina Najiha a.k.a. Aina Swift... untuk menjadi teman wanita saya..  Dan menyanyangi dan mencintai saya sepenuh hati??"
n die pun setuju....
hik3...
so disitu plak lah bermula dari FRIEND END TO FALL IN LOVE...
best kan...
bagi aku...
die memahami aku...
sanggup trima masa lepas aku...
sayang aku mcamana aku sayangkan die...
and die bukan mcm ape yang aku sangkakan dulu...
lagi satu aku suka die blew pakai tudung..
sweet ouh... 
n senyuman die...
menawan hati aku..
serta sikap terbuka n x mengongkong die kat aku...
membuatkan aku rasa lebih selesa dgn dia...
AINA NAJIHA..... I LOVE U ALOT....
THX FOR EVERYTHING <3

bagi aku die ni cukup perfect..... die terbaek n cukup lah sempoi tuk aku.... Sayang.... i will love u forever..
gambar ni comel... n ada lagi gmbr kat hp aku....

n diz video aku dedicate kan untuk AINA NAJIHA a.k.a. AINA SWIFT....
I LOVE U N THOSE WORD JUST 4 u BABY!!!

12/21/10

Im not your blogger Mania

i just drop some comment 4 my opinion 2 u...
not my caringness to u damn!!!

12/16/10

New Coding Goddamn

visual basic 6.0
I Love it n love to explore it more & more.
1 day i hope i can make my own program on it

12/15/10

NEW ADOLFO TAG

KEPADA SEMUA AHLI ADOLFO. PASNI TAG NI KORANG AKAN DAPAT SORANG SATU. SEBAGAI MEMBERSHIP. HARAP MAKLUM

Jiyeahhh.... Hari ini hari apa???

huuuuuuu... pergh....... hari ni hari ape??? kawan2 ko mesti slalu tanye soklan ni kat korang an blew dia taw rini hari pe... korang taw sebab pe..... sebab die nak sh ko blanja wayang... murah kut.... dari hari2 laen...
hak3.. ape pendapat korang?? betul x aku cakap??? kan2.... bese ar tuh... padahal diorang banyak duit.. saje nak paw ko kan..... lagi2 ad yang dapat ptptn.. atau aku gelarnya petehpetipu.... maknanyeeee.. kate orang perak.... perak... kate orang selangor... selangor arr... hak3.. gurau sudah jgn marah haaa...  maknanya kerajaan nak makan duit ko lek biarpun dia bagi ko pinjam duit dgn faedah 1-3% yang x menentu tiap2 bulan lepas ko da bes blaja n dah de keje....  so sebenarnya hari ni.. aku nak tgk wayang la... tp korang taw lah kat behrang ni ape ada... tg mlm pun ada dusun bay je.. harap shisha je.... so nak runner kl.... malas lak.... so melekat la aku depan lappie nieh lepas blek.... nak minum arak malas.. x da member..... nak merokok da bape puluh batang aku bedal rini..... da la aku rindu kat dak2 adolfo n bestie2 aku,.... huh... tuhan berilah ak semangat meneruskan hidup ku hari ni..... bagi la ape2 hadiah yang best ya allah... amin....... korang kalo ad ape2 feedback sal hari rabu nieh.. gtaw la aku.. lagi satu aku menanti cite ape yang kuar kat 8tv malam ni sebab ade popcorn wednesday.. berharap ar..... citew best kuar..... kepada kawan bek aku ashy... cepat2 sembuh la glew....

ADOLFO FAMILY N ANSON HARDCORE BEACH PARTY

THE BEACH PARTY DONT HAVE DJ BUT HAVE FUN WITH FRIENDS
MANY ACTIVITIES. ENJOY N FUN... COME CHILL

12/14/10

hari ini perghhh

ape yang menarik aku nak cerita kat korang rini.... korang mesti baca.... sumpah best glew duh....
terbaek dalam sejarah...... hmmm... mcamana aku nak ceritakan eyhh....
hmm... hari ni... aku terkial2 bangun... naseb bek ada orang gerak aku... punch card kena plak merah...
mampus aku hujung minggu ni... mana x nya.... bgn 7.30.... isi minyak ape sume.... sampai lebih seminit... 8.01... menyirap aku... punch aku warna merah....
shit ouh dalam hati aku...ape nak jadi malang 1st da menimpa.... then pensyarah semua usha pelik je kat aku an... nak je aku angkat jari fuck aku kat diorang... fikir pensyarah je... raba kopek kang... bini orang...
buat bodoh jew ar... then malang kedua menanti plak...  bertemu pula dengan pensyarah disiplin... muka da la jegon, hodoh lak uh... tegur rambut aku.... aku cakap ar ak praktikal.. rambut da pendek just kaler dye ak x drop abes an... menyirap je aku... membebel cam bontot babi lak an..... sabar g.... aku blah sambil membawa tahap kebengangan dan kebangangan tahap dewa pergi dengan mengisap rokok di dalam tandas kantin poli aku... naseb bek semua berjalan lancar.... malang super power meningkat lak.... ini klimaks ar.... kepala hotak la... tetiba ad technician panggil aku....  pergh... buat kuli batak lak aku..... ad ke suruh aku amek barang2 kat bawah mcm bangla... terus menyirap sampai ke hujung kote.... dgn selamba aku berkata.. selamat tinggal dan aku trus dalam studiowork aku....... serius ad gak orang pangai cam kimak ni an.... kalau ak ad pedang..... aku pancung je.. x moral langsung ar.. da la x da elaun..... so aku blek je umah.... punch kad dgn kepala serabutnya... dgr plak azam bercerita,,,, layan je ar... sambil men zynga poker....... moral nye... ko jgn nak jadi cam kimak ar kalo ko ad pangkat.. orang leh respect ko kalo ko respect orang... tul x.... ko hayati la ape aku cakap nieh..... serius... caw... salam adios... ADOLFO FOR LIFE

Everybody, Let's Pray For Plague!!!: MASA DEPAN KEMBALI CERAH

Everybody, Let's Pray For Plague!!!: MASA DEPAN KEMBALI CERAH

12/13/10

MASA DEPAN KEMBALI CERAH

aku sambung blaja kat poli lek wei...
tp praktikal dulu argh..
sekarang keadaan semakin bek..
cuma aku terlampau rindu kawan2 aku serta sepupu n adk2 aku yang ad kat kampung..
juga kepada kekasih aku...

skrang ape yang perlu aku buat hanyalah meneruskan kerjaya aku sebagai seorang student....
pergh... tp aku kira staff ar... kat POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH... perghhh...
ok ni je aku nak bgitaw..
lagi satu aku rindu glew kat opah n atuk aku..
n aku harap diorang dapat sokong aku dengan apa yang aku nak buat..

OO yeah

12/4/10

Tidak ada kerja dan tiada pelajaran

inilah perkara yang telah berlaku pada aku sekarang.. so aku x taw nak bt pe skrang.. but i really need money... pla.z.....

9/24/10

There are clash day

hari ni aku da clash dgn syinaz.. ad ke dia cakap aku playboy... xpew pasni carik baru... ape nak ada...

There are clash day

hari ni aku da clash dgn syinaz.. ad ke dia cakap aku playboy... xpew pasni carik baru... ape nak ada...

9/23/10

Everybody.. This is the new me...

Everybody..... so long i didnt blogging.. sorry for that.. now im updating back... hak3..... so enjoy back my blog.. n dont forget to comment me...

6/9/10

Wish my grandpa will become better after this...

 my grandpa akan operation mata kat terengganu..

harap korang dapat doakan operation ni berjaya!!!!!

i love you atuk..

hari ni tuk pegi tganu ngn abah, mama, farah n paan,,,

semoga perjalanan selamat...

amin..

doakan atuk aku yer

5/25/10

today is such a lazy day...

hari ni aku sgt bosan...
xtaw nak wat per..
skrang aku tgh lepak cc...
da la rindu kat gf aku...
bgn td pun kul 10 lebeyh...
cari external black nk tgk movie..
tgk da ad orang pnjm...
budak2 course mekanikal rmh aku ramai da blek..
tinggal aku, black, ganu n ijat...
lagi la bosan x taw ape nak buat...
tp tadi rajin lak aku kemas umah...
pack barang2...
hak3....
x pew la..
t balek senang..


aku pun pelik dgn diri ak skrang..
suke sgt dengar lagu trance metal hardcore...
adui..
antaranya mad monsters attack dari tganu...
enter shikari dr luar negara..
agak2 nya sebab ak sngp nak blajar men synth kut///
hu3..

xpew la..

ak x sabar nak tunggu hari khamis sebab last paper..

x pew la...

ak harap hari ni aku dapat enjoy my day!!!

n Joi n Plea Sure!!!

Lepakin after jamming...

enjoy deyh even cant get better tune dat day...

just wait for other trial jammin'..

love y'all!!!

5/24/10

thx to topex 4 da edit!!!

Enter Shikari: Sorry, You're Not A Winner

i really love diz song because it rise my enthuatism....
& also a word to those my challenger there...
ha3...

Scratch card glory, waist low pleasure?
Black eyes nose bleeds, don't look back now
My white abode, do you remember?
My white abode,
But it's such a thrill just to find out...

Sorry you're not a winner
With the air so cold and a mind so bitter
What have you got to lose
But false intentions and a life so pretentious?

Scratch card glory, waist low pleasure?
Black eyes nose bleeds, don't look back now
My white abode do you remember?
My white abode
But it's such a thrill just to find out...

Sorry you're not a winner
With the air so cold and a mind so bitter
What have you got to lose
But false intentions and a life so pretentious?

Scratch card glory, waist low pleasure?
Black eyes nose bleeds don't look back now
My white abode do you remember?
I sweat I ache...

Sorry you're not a winner
With the air so cold and a mind so bitter
What have you got to lose
But false intentions and a life so pretentious?

What? What? What?
Rawwwr
Insert your coin
Please try again
Insert your coin
Please try again...

happy skate day!!!!

hak3...
hari tuh aku balik..
x pulak aku sangka topex membawa pulang papan buruknya itu...
bapak argh melompat seronok aku balik haritu...
petang blek terus dia ajak ak men sk8...
time tu aku pg dgn along...
tp b4 tu aku pg marrybrown kat TF valuemart sg siput nieh...
sangap pulak nak makan burger...
dapat pulak opah aku blanja plak tuh..
pergh... sapa x suke makan free...

bapak la...
mula2 men macam cibai je korang taw...
aku nak ollie punye la bapak berat glew....
last aku test kickflip dlu...
naseb bek ok jewp..
ak pegang2 deck terus bukak baju...
bedal plak saat ngn winston...
pergh berderau andrenalin aku nak melompat2 nieh...
then aku try macam2 trick lagi...
tempat aku x da rail plak...
aku da la sangap nak mencuba rail nieh...
dapat plak trick kombo...
mesti menarik...
aceh...
nak jadi mcm andrew reynolds la katakan...
tp sweat aku jgn cakaplah...
bapak haram banyak...
yew la..
da aku praktis ollie dekat 50 kali...
kickflip 100 kali...
pastu lemau kaki aku....

ni antara gambar2 yang aku boleh muatkan utk korang..
OLLIE NORTH yang x seberapa nak North la...

ni aku cuba buat Hardflip n naseb bek land plaks kan... tp agak lambat la... dulu sekali kick terus catch je.. ni da macam cibai laks..
Ni aku wat 360 FLIP plak... nseb bek land tp  x laju mcm dlu la flip dia....shutter speed kaki aku da kurang...
kena praktis...

NI plak gmbr aku ngn kembar aku name die topex... chill same2 macam orang glew.. die pown tgh cuti...
ape ad hal.. lepak la...btw skate tu die punye... aku ngn die pown kaki isap rokok skrang... so rht jap isap rokos tu dlu...

even aku bz macamana pown, ak mesti msg awek aku... sebab die tu semangat bg aku... he3... sayang u sangat by.. almaklumlah... topex ni baru clash... ha3.....

so pasni target aku nak bli deck almost kat zone5 yang regenye rm500 dan seketul kasut emerica yang harganya RM120 je...

he3...

x sabar la aku..
pasni leh lepak ngn amcher... skate ngn die...

5/5/10

Purpose to be kind or bad

i dont what happen to me lately.
btw this is my first writing of 2010.
n im back for writing my blog.
and im wrote...
hak3...
while this im listening to GLAMAROUS!Evil Genius song. they was funky n electro pop posthardcore style.
COOL DUDE!!!

btw that not what i want to impress y'all about...
im so stress lately because of my study, my love story & also such a dew friends that surrounding me.
im such stress with the lecterur that always provoking me to be good or what.
please la... just let me be myself & dont judge book by its cover. Oh shit!!!

what i want to emphasis y'all are peoples around us always make us feel sad, happy & hush...
then making shit... then what will you do then about that???
huh??? got any answer???

im very tense with my examination preparation & im just dont care about my love life or what..
but people just give me space for me to do what i wanna do... dont insult me or whatever...
just let me be who i am n credit myself by my own thinking & action..
i know im the weak person... but that not the problem for me to effort to the top of my target..
just give me moral and support me. Thats all is good enough.

just the moral that i've got from y;all is bullshit..
thanks!!!