THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

5/24/10

happy skate day!!!!

hak3...
hari tuh aku balik..
x pulak aku sangka topex membawa pulang papan buruknya itu...
bapak argh melompat seronok aku balik haritu...
petang blek terus dia ajak ak men sk8...
time tu aku pg dgn along...
tp b4 tu aku pg marrybrown kat TF valuemart sg siput nieh...
sangap pulak nak makan burger...
dapat pulak opah aku blanja plak tuh..
pergh... sapa x suke makan free...

bapak la...
mula2 men macam cibai je korang taw...
aku nak ollie punye la bapak berat glew....
last aku test kickflip dlu...
naseb bek ok jewp..
ak pegang2 deck terus bukak baju...
bedal plak saat ngn winston...
pergh berderau andrenalin aku nak melompat2 nieh...
then aku try macam2 trick lagi...
tempat aku x da rail plak...
aku da la sangap nak mencuba rail nieh...
dapat plak trick kombo...
mesti menarik...
aceh...
nak jadi mcm andrew reynolds la katakan...
tp sweat aku jgn cakaplah...
bapak haram banyak...
yew la..
da aku praktis ollie dekat 50 kali...
kickflip 100 kali...
pastu lemau kaki aku....

ni antara gambar2 yang aku boleh muatkan utk korang..
OLLIE NORTH yang x seberapa nak North la...

ni aku cuba buat Hardflip n naseb bek land plaks kan... tp agak lambat la... dulu sekali kick terus catch je.. ni da macam cibai laks..
Ni aku wat 360 FLIP plak... nseb bek land tp  x laju mcm dlu la flip dia....shutter speed kaki aku da kurang...
kena praktis...

NI plak gmbr aku ngn kembar aku name die topex... chill same2 macam orang glew.. die pown tgh cuti...
ape ad hal.. lepak la...btw skate tu die punye... aku ngn die pown kaki isap rokok skrang... so rht jap isap rokos tu dlu...

even aku bz macamana pown, ak mesti msg awek aku... sebab die tu semangat bg aku... he3... sayang u sangat by.. almaklumlah... topex ni baru clash... ha3.....

so pasni target aku nak bli deck almost kat zone5 yang regenye rm500 dan seketul kasut emerica yang harganya RM120 je...

he3...

x sabar la aku..
pasni leh lepak ngn amcher... skate ngn die...

No comments:

Post a Comment