THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

9/28/11

Kerana Kesundalan Mu!

kerana tidur.... attendant binasa... kerana suka... jadi sakai... mcm beruk kena pelangkong aku rasa diri aku skrang... argh... missed out semua kelas... semuanya berpunca dari berjalan2 meminta sedekah rokok dari satu bilik ke bilik yang lain akibat tidak dapat tidur sambil bersembang bak ala kedai kopi seperti orang tua bersama rakan2 yang diPow rokoknya. Bangun2 pukul2 12 tghari... Lahanat sungguh.. macam ada je babi tidur sebelah aku x maw bagi aku tidur... siut... Aku geram... Jangan aku kena bar nnt sudah la... t mati aku x dapat nak amek exam... aku pun ad konflik dalam diri aku... mcm babi kena kejar ngn pemburu.... duit da x da.... nak isap asap pown susah.. lahanat... Kbye!

9/16/11

Piko Rojo Bolo

stunt baby stunt.... naharom macam bunyi azan la konon.... aku sengal ayam je dengar bunyi naharom nieh... shit...

aku x reti maen dota... thx... jeles tgk kawan aku men natang haram nieh... pantek aiskrim goreng...

kbai...

9/14/11

Pop Stop Pop

While im disgustin of people interface of whatever disproach, i just thinking of anything annoyed...

ketika suasana bertambah suram ble hujan membasahi babi diluar kandang, kebosanan melanda diriku...
melihat air hujan berjalan didinding tingkap.... mcm sial aku tgk diorang turun.. da mcm sperm nak cari ovum pun ada kut... sial mcm babi menari layan lagu hardcore je....

orang bercakap pasal ayahanda maknda dan kawasan... aku pulak sibuk bercerita pasal macamana nak siapkan asgnment Pendidikan Islam.... dikala bertanya kawan2 ku mcmana nak settle.. diorang mula bercakap perkataan lucah padaku... stunt... dagger... monster kill.... unstoppable.... aku mula bercelaru.... x faham dgn suasana nieh... arghhh.... rupanya diorang bz sangat layan DOTA tahi tuh.... argh.... ape yang seronok sangat..... campur2 barang bunuh hero The Scourge.... pas dapat bunuh.. semua beratur depan meja buat HEADBANG mcm layan lagu Cradle Of Flith merai keseronokan.... argh....

So... Conclusion nye... aku menari join diorang... betapa bangangnya diri aku.. sebab malas nak siapkan asgnment agama.. ble la kertas2 putih ini akan aku lengkapi demikian rupa seperti yang ustazah Arfah nak..... argh... menyesal dan kemalasan seperti babi mencelup biskut didalam swamp berdekatan kandangnye... errrr

8/29/11

Hobby that cant be varnish

Please double click the image to full view :D

8/26/11

Raya 4 Me :)


PLEASE CLICK PICTURE TO VIEW ORIGINAL SIZE :)

8/7/11

Hey... I've Got New Clique :)

Hye...
Since im further my study at UniKL BMI..
I've Got New Friends..
N Some Of Them is My really bestie n I put them as my Clique for study or whatever...

They are:
Akmal & Kyn
Then

Nurul
And Last But Not Least is 
Feyka.

So this is the clique that i always hang with in BMI until now from second week.
so im happy when with them by my side.
so i hope our friendship will never end.
hope we can score n achieve happiness altogether :)
Tata.

7/27/11

My Class Schedule At BMI


agak pack tp enjoy... x da hal kut nak dekan... :D

i hate u girl.. u just make me hurt since now...

hey i hate u....
tiap kali msg ko..
x  da rase senang hati..
bertambah duka ada lah...
memang kita x mcm dlu...
ko pg la study...
n pg kat orang yang tunggu kau tu sangat...

stakat ni jew la hbgn kita.. bwk la haluan masing2...

7/26/11

hye.. BMI lol

da lame la wei x blogging..
hye all... n assalamualaikum to all muslimin n muslimah...

whats up everybody??? how y'all doing?? doin great??

now i want to talk about me.... MOHAMMAD FIKRI BIN ABU SAMAH...

rite now im continue my study at UNIKL BMI at Gombak.. just beside UIAM...
the comparison between these two s unikl bmi is much smaller than UIAM..

nvm just enjoy the scene in here...

peoples are good... freaking... something like that.. n im enjoy myself here...
how bout the others... u can think bout it urself dude...

hahahah...

ok now back to the r8 topic...

last week was Register Orientation Week...
so im reached UNIKL BM for registration at 17th July 2011....
dont remember when was the time... but before 12 noon...

ha3...

so long not study... so a lil bit nervous to study back...
im lil bit awkward in here at first.. but just take it as easy as i can...
so later on.. chill dude...

in ROW... i was obligate with many fine....
enjoy it...
kena rendam dalam kolam... late to session n many more...
but i have pleasure for everything... enjoy new scene of friendship..
got new friends... happy with it..
but last week i cant use phone or laptop...
a lil bit of bored..
because of tightness of rules for ROW...
stinky stinky dude...

so r8 now.. i'll start my study...
hope it will be better later on... hik3.. wish for the best...
i have to carry on for all assesment....
for achieve good result...

ok tata...

see u next chapter...

6/18/11

My New Target & Motivate

my new target is to be a great photographer n known photographer with great skills n knowledges in this course.
then i wanna have a great pointer such as 4.0 per sem in my continuity study at UNIKL BMI starting 17th July 2011.
Just wish all the best 4 me.

6/8/11

:D Morning Sunshine

Hey good morning World..
Whats up...
Today Im going to my hometown at Sg Siput, Perak....
Cant wait to reach there...
I miss my grandparent alot!!!
heee.. also not to forget my fellow friends in there....
Perak.. HERE I COME!!!
I will miss You KL...
only for 3 days only...
Also will miss my dearest Nur Aina Najiha n ADoBE Photoshop Work in Office :D
Adios


6/6/11

I WISH I CAN RIDE FOR FOUNDATION SKATEBOARDING SOON

I really admire this Foundation Skateboarding team...
I hope they will Sponsor Me soon...
I will full make out my sponsor video soon ;)
Hope this dream will come true <3

6/5/11

Demam

demam da...
x hujan pown..
td aku just follow yatt pg wedding tgkp gmbr....
ntah la kenapa... :(




Wish To Photoshoot In UK

i wish to photoshoot in UK someday.
hope God can hear my wish.
the temperature there for photography is quiet good & undeniable taken.
i wish this dream will come true.


6/4/11

Kesunyian Yang Tak Dapat Dibendung

Hye... Da lame aku x blogging.. jari pown da keras2 nieh..
hee.. ok2.. lets start reveal the point..

Ok... sejak hari selasa hari tu... Gf aku Nur Aina Najiha dah pergi Singapore dgn family dia...
then ak x dapat la nak message dia sampai la ke hari ni iaitu hari sabtu...

so aku x tawu mcamana la die kat sane.. ok ke x.. then aku rasa mcm x best je... keje pon x bersemangat..
ak da benti keje hotel da pown...

argh.. asal susah sgt nak tanggung perasaan ni eyh.... grrr... dlu boleh jew rileks... skrang dgn die....
mmg jauh skit pown x boleh... memang series glew kentang aku rindu kat dia.. aku harap die selamat n have happy journey... I LOVE U A LOT AINA NAJIHA!!! <3 :'(

4/20/11

HYE... FOR THE 1ST TIME TIDUR AWAL

hak3... aku rase rini aku tidur awl glew la.. kul 12am lebeh da tdr... x penah2 ak tdr awal camni.. ni baru tjaga.. kul 4.54 am.... sebab aku dahaga la.. x tawu la ak  dahaga pe.... n ak baru je baca msg girl aku.... hpy pown ada.. sedih pown ada... heee btw... she will be my wife n i LOVE her alot... :)... <3 ... k da2... gonna continue my work back with adobe photoshop cs3

4/19/11

if there was bitched, they will remain be bitch

i dont understand them.... how about themself....

MISS AHC MOMENT

serius babe... aku rindu gile babi nak lepak ramai2 ngn korang... 
hmm blew la kita nak lepak same2 lagi an.... 
mosh same2... glew same2....
hak3... btw thx to Amir as leader of AHC.... 
to make AHC as the base of our friendship...
hehehe... thx to AHC, ADOLFO, RYCKA & Friends

apa yang aku rasakan sekarang dalam hati aku

aku rasa aku da hilang kepercayaan kat semua orang la.... termasuk diri ak sendiri.... ap yang aku rasa benda tu cinta... rupanya da x masuk akal lagi dalam diri aku... blew aku baca inbox dia kat fb dia... baru la aku tawu tanggapan sebenar die kat diri aku... baru lah aku taw betapa penipunya aku dalam hidup dia... mungkin semua salah aku sebab buat masa lampau aku jd terlalu teruk... dan mungkin ni balasan tuhan yg dah disediakan untuk aku.. xpew aku redha.. btw aku rasa diri aku sangat down... dan baru aku rasa.... die dengan ex aku mmg satu kepala... lagi lah aku bertambah down..... depan aku mmg dia suka cakap len... blkg aku aku x taw ape la lagi,... tp serious aku terasa down glew babi sekarang..... aku harap blew ak da x da fb.... maybe semua akan berakhir dgn baik.... aku harap benda ni akan jadi...... but now.. im losing myself without a grip..... adios

NOT USING FB ANYMORE

im not longer using facebook.... i just wanna save my relationship that i think much valueable than everything... :)

Nur Aina Najiha

im sorry... i knew it just my fault... i didnt realize it... for me... i always wanna u be my side each second.... n wont u lose from my sight each light penetrate my eyes... i want u always supporting me... in what i do.... no matter what... i want u all the time.. but i looking rarely... hard to archieve.. yeah im fucking jealous with all the guys u comment at ur fb..... but what can i say.. u just keep msg-ing other guys... what can i say.. i didnt know if my guessing is wrong.... but what can i say.. if all those things u made n will make just to make me hurt n keep avenge on ur soul.. i accept it.. i knew u r my true love.. n i put all my trust in u.. each second... each day.. each month n each heartbeat that beating in my heart.. just 4 u... n our future... I LOVE YOU UNTIL MY LAST BREATHE... IM SORRY IF I MAKE U HURT... JUST PUNISH ME...

3/20/11

My Life is Going Down

what the confession i have in my life....
what the direction of my guide now...
why love give me breathe of shit now...
when it gonna over to come back as usual...
im fading on my may...
its darken than before...
im just starting to feel free...
but the free just seize me into nightmare...
to become something bad around the environment....

oh god...
please give me some strength to hold this something...
that i really want to hold all the time...
without even any doubt....
curiosity or bullshit felling....
Just keep her name in my heart.....
that i want to myself keep it always....
Feel LOVE HER WITHOUT DOUBT AND FAITHFULLY....
Ameen.....

2/9/11

Gracies Darling... I LOVE U A LOT n Higher

Baby.... thx 4 everything..
thx for treat me at my birthday...
i love u a lot n really higher... 
i wish u r mine 4 ever..
kau baik..
memahami...
comel..
n everything is all about you...
ngee.... sayang kau.... cinta kau.,.. sampai bila2.... aina najiha!!!!

1/17/11

Fever Season

Huuuu...
im fevering....
demmm...
i dont know what to do when im involved in this situation....
what i have to do??
how about my work??
should i leave them??
grrr.. when im going through this moment.. i just remembered some1 i love...
that one i loved is my granny.... Harisah Husin...
MAK!! MISYU... i want u beside me rite now.....
n also support from my Wife-To-Be... Aina Najiha...
need ur support always...

1/10/11

New Hobby..... xp

Haritu tidak kusangka2....
pada hari sabtu yang kulupa tarikhnya... dengan selamba.... amir & rakan2 mengajak aku pergi clubbing... hu3...
x sangka.. best jugak ouh.....
mula2 nak msk voodoo club.... kat ipoh.. tp mahal la lak..... aduih... hilang harapan....
then pegi SG8 baru la lepas masuk...
tp serius cakap korang best glew....
walaupun ni 1st time.... xp
aku boleh menari sepuas hati...

1/3/11

Ad orang marah disitu

ape nak buat....
njoy.....
kalo ape aku tulis slah...
aku mintak maaf....
tapi ad orang lak nak carik aku...
siap marah aku...
xpew...
kita tgk ape yang akan jadi t...

1/1/11

Ap yang seronk & X Seronok New Year nieh

Serius smlm aku best glew waktu kat umah sebab nak smbt new year kat teluk batik, lumut....
tp ad lak berita x best blew aku da sampai sane.
hmmm adalah sorang dak adolfo nieh... cam kimak lak aku tgk die..
slalu ok... tp kali ni nak membajet depan2 budak AHC...
kimak la wei...
aku dak AHC gak ar...
tp x da nak poyo2...
duet diorang ntah kuar ke x...
nak wat beach party...
yang aku taw mizi byk kuarkan duit...
kesian lak aku tgk die....
ntah lah.....
dgn member2 ADOLFO die nak tarik muka...
babi ke x babi camtu..
n kalo korg, bleh bersabar x??
so aku dgn nekadnya,.,,
malam td..
just lepak kat chalet jew....
n aku da x da mase nak amek tawu sal diorang..
yang aku taw, aku lepak kat loteng... smoke... n msg awek aku...
tu je ar...
tp serius aku cakap kt korang, perlu ke kita bajet2 kuat n bagus dpn member2....
kalo korang just penat buat kerja je x pew... ni bising2 cakap penat fikir macam2...
lancau....
Btw thx a lot 4 everything wahai manusia... memang pukimak la....

serious aku cakap kat korang...
aku x da kena mengena dgn adolfo dah lepas nieh.
adolfo suck fucka!!!!