THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

6/4/11

Kesunyian Yang Tak Dapat Dibendung

Hye... Da lame aku x blogging.. jari pown da keras2 nieh..
hee.. ok2.. lets start reveal the point..

Ok... sejak hari selasa hari tu... Gf aku Nur Aina Najiha dah pergi Singapore dgn family dia...
then ak x dapat la nak message dia sampai la ke hari ni iaitu hari sabtu...

so aku x tawu mcamana la die kat sane.. ok ke x.. then aku rasa mcm x best je... keje pon x bersemangat..
ak da benti keje hotel da pown...

argh.. asal susah sgt nak tanggung perasaan ni eyh.... grrr... dlu boleh jew rileks... skrang dgn die....
mmg jauh skit pown x boleh... memang series glew kentang aku rindu kat dia.. aku harap die selamat n have happy journey... I LOVE U A LOT AINA NAJIHA!!! <3 :'(

3 comments: