THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

12/28/10

ROCK THE WORLD 10

Yeah... RTW 10...
best glew...
cite bermula disini.....
aku gerak dari rumah aku iaitu sg siput kul 9 pg....
nek motor ex5 je der...
rempit disitu..
aku nek tol dari jelapang sampai slim river...
singgah umah sewa aku jemur baju aku basuh smlm kat umah sebab x kering g...
dalam kul 11.45pg ak smpi umah sewa...
tepat kul 12tghari...
trus aku gerak Runner kl....
pegi bb trus...
si pipi da bising2 dah....
so kul 1 aku smpi BB...
then parking motor depan McDonald BB....
trus semua gerak pg Bukit Jalil nek LRT kat Hang Tuah...
diorang tunggu aku kat dpn Maybank...

sampai bkt jll...
memang penuh glew ar orang...
x terkata...
baek nak pegi tgk Bola Final Malaysia Lwn Indonesia... Baik nak pegi RTW10...
hak3...
sampai trus ar pg bli tiket RTW...
aku ingt nak jmpe Aina dlu...
die cakap die sampai kul 5...
tetiba bangang abes Maxis...
Line Cam Sial...
menyirap je aku...
so x da rezki aku nak jumpe ngn die...

Kat RTW memang best..
ad dua stage...
Kat main stage...
sempat aku tgk bleeding macara je...
Sempat ar mosh smpi terputus ar bag aku...
glew babi tul...
tapi dapat ar kick orang...

then dkt indie stage..
kul 4 Restraint maen..
ni la first time aku tgk Restraint men dpn mate aku..
memang full glew crowd..
n aku sngt berpuas hati...
Mosh glew2 ar...
member2 ramai... bek member lame n member2 baru...

pastu tunggu turn Cassandra..
lagi lah terbek...
tp time ni... bdk sabah wat kimak..
pg bwk gunting nak cantas budak2 nak mosh...
tu la batak nak mosh x reti...
wat kelam..
Naseb bek ad Giant/Big Show menenangkan perasaan...
tp Cassandra memang terbaik...Otai abes... Breakdown Kaw2...

ni antara gmbr yang sempat ditangkap....



Aku lek lak kul 11.45mlm...
dpt grab last train...
pastu lepak bb.. kat starbuck... dpn ts... ad stage uh....
overnite jap...
pastu kul 4pg baru gerak Sg Behrang...
smpai kul 6.30pg...
memang sejuk glew2....
hu3.....
tp selamat smpi... amin...
kul 8pg isnin... trus gerak n punch card keje kat poli...
tidur dari kul 9 smpi 12 tghari..

end

From Foe become Friend end to Fall In Love

Ha3... hye...
da lame aku x blogging nieh. bape hari da ntah....
ok2.. skrang aku nak citer pasal kisah cinta ak...
cewah...

ok2.. kisahnya bermula camni...
Dulu gurl ni agak foe aku gak ar...
pasal aku ingat dulu dia sudah game kezen aku...
so aku menyirap...
memang aku pangkah die glew babi kat MySpace dlu..
agak kelangsian gak ar aku dlu...
hu3....

then agak bape lame ar....
aku pun baru clash ngn awek aku....
so dgn selambanya aku mintak no telefon perempuan yang jadi foe aku nieh.... dekat kezen aku iaitu ex si foe aku nieh....
so mula2 aku msg... agak terkejut ar die... hu3...
so kitorang try2 ar msg...
tgk ok lak ngn die....
bleh masuk pale kan....
so bleh kate tiap2 hari aku msg die ar
tp dalam keadaan yang jarang ar...
sebab aku bosan an....
so dari sini mulanya dari FOE become FRIEND...

he3...
so agak lame aku berkawan ngn die...
dalam seminggu ke 2 minggu... 
so aku kenal hati budi die...
satu pale cam aku...
so aku tersuka lak kat die an...
tp aku malas nak amek port sebenarnya...
sebab die penah cakap kat aku...
yang kalo nak kapel ngn die... tunggu pas die spm...
so aku cakap no biggie... n slumber berjanji janja disitu....
hak3.... n die pun cakap ok... kita tgk camner n sapa kapel ngn orang lain dikira curang....
hu3.... No biggie n it a deal...
huh....
so tiap2 hari msg yang berbaur cinta tapi x mengaku satu sama lain....
grrr....
rileks je... sebab pale aku kegilaan di situ...

so sampai la detik bersejarah...
iaitu detik permulaan bagi kitorang...
kitorang YM malam b4 tarikh ni...
he3.... suke tgk diri masing2... n aku bagi die tersenyum dpn kamera smpi nampak braces kat gigi die...
tarikh aku propose dia adalah pada 17/12/2010..
aku cakap kat die " U... i sanggup owh tunggu u.... tapi u cakap kena tunggu lagi 2 tahun lagi an lepas u spm.... baru kita leh kapel... tu pun blum tentu.... x p"
die pun cakap kat aku.... "sbrnya tu ayat nak nak test u je.... sebenarnya.... i ok je.... janji x jejaskan pelajaran... n  x mengongkong sape2..... <3"
so aku ape lah lagi.. detik kegembiraan aku mula terlebar disitu...
malam tu aku propose ar die.... Jadi GF aku....
die pun terima...
ayatnya mcm ni.... "Saya Mohd Fikri a.k.a Toshiaki Adolfo ingin melamar ,Aina Najiha a.k.a. Aina Swift... untuk menjadi teman wanita saya..  Dan menyanyangi dan mencintai saya sepenuh hati??"
n die pun setuju....
hik3...
so disitu plak lah bermula dari FRIEND END TO FALL IN LOVE...
best kan...
bagi aku...
die memahami aku...
sanggup trima masa lepas aku...
sayang aku mcamana aku sayangkan die...
and die bukan mcm ape yang aku sangkakan dulu...
lagi satu aku suka die blew pakai tudung..
sweet ouh... 
n senyuman die...
menawan hati aku..
serta sikap terbuka n x mengongkong die kat aku...
membuatkan aku rasa lebih selesa dgn dia...
AINA NAJIHA..... I LOVE U ALOT....
THX FOR EVERYTHING <3

bagi aku die ni cukup perfect..... die terbaek n cukup lah sempoi tuk aku.... Sayang.... i will love u forever..
gambar ni comel... n ada lagi gmbr kat hp aku....

n diz video aku dedicate kan untuk AINA NAJIHA a.k.a. AINA SWIFT....
I LOVE U N THOSE WORD JUST 4 u BABY!!!

12/21/10

Im not your blogger Mania

i just drop some comment 4 my opinion 2 u...
not my caringness to u damn!!!

12/16/10

New Coding Goddamn

visual basic 6.0
I Love it n love to explore it more & more.
1 day i hope i can make my own program on it

12/15/10

NEW ADOLFO TAG

KEPADA SEMUA AHLI ADOLFO. PASNI TAG NI KORANG AKAN DAPAT SORANG SATU. SEBAGAI MEMBERSHIP. HARAP MAKLUM

Jiyeahhh.... Hari ini hari apa???

huuuuuuu... pergh....... hari ni hari ape??? kawan2 ko mesti slalu tanye soklan ni kat korang an blew dia taw rini hari pe... korang taw sebab pe..... sebab die nak sh ko blanja wayang... murah kut.... dari hari2 laen...
hak3.. ape pendapat korang?? betul x aku cakap??? kan2.... bese ar tuh... padahal diorang banyak duit.. saje nak paw ko kan..... lagi2 ad yang dapat ptptn.. atau aku gelarnya petehpetipu.... maknanyeeee.. kate orang perak.... perak... kate orang selangor... selangor arr... hak3.. gurau sudah jgn marah haaa...  maknanya kerajaan nak makan duit ko lek biarpun dia bagi ko pinjam duit dgn faedah 1-3% yang x menentu tiap2 bulan lepas ko da bes blaja n dah de keje....  so sebenarnya hari ni.. aku nak tgk wayang la... tp korang taw lah kat behrang ni ape ada... tg mlm pun ada dusun bay je.. harap shisha je.... so nak runner kl.... malas lak.... so melekat la aku depan lappie nieh lepas blek.... nak minum arak malas.. x da member..... nak merokok da bape puluh batang aku bedal rini..... da la aku rindu kat dak2 adolfo n bestie2 aku,.... huh... tuhan berilah ak semangat meneruskan hidup ku hari ni..... bagi la ape2 hadiah yang best ya allah... amin....... korang kalo ad ape2 feedback sal hari rabu nieh.. gtaw la aku.. lagi satu aku menanti cite ape yang kuar kat 8tv malam ni sebab ade popcorn wednesday.. berharap ar..... citew best kuar..... kepada kawan bek aku ashy... cepat2 sembuh la glew....

ADOLFO FAMILY N ANSON HARDCORE BEACH PARTY

THE BEACH PARTY DONT HAVE DJ BUT HAVE FUN WITH FRIENDS
MANY ACTIVITIES. ENJOY N FUN... COME CHILL

12/14/10

hari ini perghhh

ape yang menarik aku nak cerita kat korang rini.... korang mesti baca.... sumpah best glew duh....
terbaek dalam sejarah...... hmmm... mcamana aku nak ceritakan eyhh....
hmm... hari ni... aku terkial2 bangun... naseb bek ada orang gerak aku... punch card kena plak merah...
mampus aku hujung minggu ni... mana x nya.... bgn 7.30.... isi minyak ape sume.... sampai lebih seminit... 8.01... menyirap aku... punch aku warna merah....
shit ouh dalam hati aku...ape nak jadi malang 1st da menimpa.... then pensyarah semua usha pelik je kat aku an... nak je aku angkat jari fuck aku kat diorang... fikir pensyarah je... raba kopek kang... bini orang...
buat bodoh jew ar... then malang kedua menanti plak...  bertemu pula dengan pensyarah disiplin... muka da la jegon, hodoh lak uh... tegur rambut aku.... aku cakap ar ak praktikal.. rambut da pendek just kaler dye ak x drop abes an... menyirap je aku... membebel cam bontot babi lak an..... sabar g.... aku blah sambil membawa tahap kebengangan dan kebangangan tahap dewa pergi dengan mengisap rokok di dalam tandas kantin poli aku... naseb bek semua berjalan lancar.... malang super power meningkat lak.... ini klimaks ar.... kepala hotak la... tetiba ad technician panggil aku....  pergh... buat kuli batak lak aku..... ad ke suruh aku amek barang2 kat bawah mcm bangla... terus menyirap sampai ke hujung kote.... dgn selamba aku berkata.. selamat tinggal dan aku trus dalam studiowork aku....... serius ad gak orang pangai cam kimak ni an.... kalau ak ad pedang..... aku pancung je.. x moral langsung ar.. da la x da elaun..... so aku blek je umah.... punch kad dgn kepala serabutnya... dgr plak azam bercerita,,,, layan je ar... sambil men zynga poker....... moral nye... ko jgn nak jadi cam kimak ar kalo ko ad pangkat.. orang leh respect ko kalo ko respect orang... tul x.... ko hayati la ape aku cakap nieh..... serius... caw... salam adios... ADOLFO FOR LIFE

Everybody, Let's Pray For Plague!!!: MASA DEPAN KEMBALI CERAH

Everybody, Let's Pray For Plague!!!: MASA DEPAN KEMBALI CERAH

12/13/10

MASA DEPAN KEMBALI CERAH

aku sambung blaja kat poli lek wei...
tp praktikal dulu argh..
sekarang keadaan semakin bek..
cuma aku terlampau rindu kawan2 aku serta sepupu n adk2 aku yang ad kat kampung..
juga kepada kekasih aku...

skrang ape yang perlu aku buat hanyalah meneruskan kerjaya aku sebagai seorang student....
pergh... tp aku kira staff ar... kat POLITEKNIK SULTAN AZLAN SHAH... perghhh...
ok ni je aku nak bgitaw..
lagi satu aku rindu glew kat opah n atuk aku..
n aku harap diorang dapat sokong aku dengan apa yang aku nak buat..

OO yeah

12/4/10

Tidak ada kerja dan tiada pelajaran

inilah perkara yang telah berlaku pada aku sekarang.. so aku x taw nak bt pe skrang.. but i really need money... pla.z.....