THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

12/28/10

From Foe become Friend end to Fall In Love

Ha3... hye...
da lame aku x blogging nieh. bape hari da ntah....
ok2.. skrang aku nak citer pasal kisah cinta ak...
cewah...

ok2.. kisahnya bermula camni...
Dulu gurl ni agak foe aku gak ar...
pasal aku ingat dulu dia sudah game kezen aku...
so aku menyirap...
memang aku pangkah die glew babi kat MySpace dlu..
agak kelangsian gak ar aku dlu...
hu3....

then agak bape lame ar....
aku pun baru clash ngn awek aku....
so dgn selambanya aku mintak no telefon perempuan yang jadi foe aku nieh.... dekat kezen aku iaitu ex si foe aku nieh....
so mula2 aku msg... agak terkejut ar die... hu3...
so kitorang try2 ar msg...
tgk ok lak ngn die....
bleh masuk pale kan....
so bleh kate tiap2 hari aku msg die ar
tp dalam keadaan yang jarang ar...
sebab aku bosan an....
so dari sini mulanya dari FOE become FRIEND...

he3...
so agak lame aku berkawan ngn die...
dalam seminggu ke 2 minggu... 
so aku kenal hati budi die...
satu pale cam aku...
so aku tersuka lak kat die an...
tp aku malas nak amek port sebenarnya...
sebab die penah cakap kat aku...
yang kalo nak kapel ngn die... tunggu pas die spm...
so aku cakap no biggie... n slumber berjanji janja disitu....
hak3.... n die pun cakap ok... kita tgk camner n sapa kapel ngn orang lain dikira curang....
hu3.... No biggie n it a deal...
huh....
so tiap2 hari msg yang berbaur cinta tapi x mengaku satu sama lain....
grrr....
rileks je... sebab pale aku kegilaan di situ...

so sampai la detik bersejarah...
iaitu detik permulaan bagi kitorang...
kitorang YM malam b4 tarikh ni...
he3.... suke tgk diri masing2... n aku bagi die tersenyum dpn kamera smpi nampak braces kat gigi die...
tarikh aku propose dia adalah pada 17/12/2010..
aku cakap kat die " U... i sanggup owh tunggu u.... tapi u cakap kena tunggu lagi 2 tahun lagi an lepas u spm.... baru kita leh kapel... tu pun blum tentu.... x p"
die pun cakap kat aku.... "sbrnya tu ayat nak nak test u je.... sebenarnya.... i ok je.... janji x jejaskan pelajaran... n  x mengongkong sape2..... <3"
so aku ape lah lagi.. detik kegembiraan aku mula terlebar disitu...
malam tu aku propose ar die.... Jadi GF aku....
die pun terima...
ayatnya mcm ni.... "Saya Mohd Fikri a.k.a Toshiaki Adolfo ingin melamar ,Aina Najiha a.k.a. Aina Swift... untuk menjadi teman wanita saya..  Dan menyanyangi dan mencintai saya sepenuh hati??"
n die pun setuju....
hik3...
so disitu plak lah bermula dari FRIEND END TO FALL IN LOVE...
best kan...
bagi aku...
die memahami aku...
sanggup trima masa lepas aku...
sayang aku mcamana aku sayangkan die...
and die bukan mcm ape yang aku sangkakan dulu...
lagi satu aku suka die blew pakai tudung..
sweet ouh... 
n senyuman die...
menawan hati aku..
serta sikap terbuka n x mengongkong die kat aku...
membuatkan aku rasa lebih selesa dgn dia...
AINA NAJIHA..... I LOVE U ALOT....
THX FOR EVERYTHING <3

bagi aku die ni cukup perfect..... die terbaek n cukup lah sempoi tuk aku.... Sayang.... i will love u forever..
gambar ni comel... n ada lagi gmbr kat hp aku....

n diz video aku dedicate kan untuk AINA NAJIHA a.k.a. AINA SWIFT....
I LOVE U N THOSE WORD JUST 4 u BABY!!!

No comments:

Post a Comment