THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

1/1/11

Ap yang seronk & X Seronok New Year nieh

Serius smlm aku best glew waktu kat umah sebab nak smbt new year kat teluk batik, lumut....
tp ad lak berita x best blew aku da sampai sane.
hmmm adalah sorang dak adolfo nieh... cam kimak lak aku tgk die..
slalu ok... tp kali ni nak membajet depan2 budak AHC...
kimak la wei...
aku dak AHC gak ar...
tp x da nak poyo2...
duet diorang ntah kuar ke x...
nak wat beach party...
yang aku taw mizi byk kuarkan duit...
kesian lak aku tgk die....
ntah lah.....
dgn member2 ADOLFO die nak tarik muka...
babi ke x babi camtu..
n kalo korg, bleh bersabar x??
so aku dgn nekadnya,.,,
malam td..
just lepak kat chalet jew....
n aku da x da mase nak amek tawu sal diorang..
yang aku taw, aku lepak kat loteng... smoke... n msg awek aku...
tu je ar...
tp serius aku cakap kt korang, perlu ke kita bajet2 kuat n bagus dpn member2....
kalo korang just penat buat kerja je x pew... ni bising2 cakap penat fikir macam2...
lancau....
Btw thx a lot 4 everything wahai manusia... memang pukimak la....

serious aku cakap kat korang...
aku x da kena mengena dgn adolfo dah lepas nieh.
adolfo suck fucka!!!!

8 comments:

  1. saya r dak adolfo tuh - iniaz

    ReplyDelete
  2. saya r dak adolfo tuh - othello

    ReplyDelete
  3. saya r dak dolfo tuh - hafiz

    ReplyDelete
  4. saya r dak adolfo tuh - safiy

    ReplyDelete
  5. saya r dak adolfo tuh - ejat

    ReplyDelete
  6. saya r dak adolfo tuh -ken

    ReplyDelete
  7. sya r dak adolfo tuh - pika

    ReplyDelete