THIS PAGE CONTAIN SUBJECT & MATERIAL THAT EXPLICIT YOUR MIND INTO THE BAKED POTATOES LEVEL.

FACEBOOK.COM/KIKIBADNERD

12/14/10

hari ini perghhh

ape yang menarik aku nak cerita kat korang rini.... korang mesti baca.... sumpah best glew duh....
terbaek dalam sejarah...... hmmm... mcamana aku nak ceritakan eyhh....
hmm... hari ni... aku terkial2 bangun... naseb bek ada orang gerak aku... punch card kena plak merah...
mampus aku hujung minggu ni... mana x nya.... bgn 7.30.... isi minyak ape sume.... sampai lebih seminit... 8.01... menyirap aku... punch aku warna merah....
shit ouh dalam hati aku...ape nak jadi malang 1st da menimpa.... then pensyarah semua usha pelik je kat aku an... nak je aku angkat jari fuck aku kat diorang... fikir pensyarah je... raba kopek kang... bini orang...
buat bodoh jew ar... then malang kedua menanti plak...  bertemu pula dengan pensyarah disiplin... muka da la jegon, hodoh lak uh... tegur rambut aku.... aku cakap ar ak praktikal.. rambut da pendek just kaler dye ak x drop abes an... menyirap je aku... membebel cam bontot babi lak an..... sabar g.... aku blah sambil membawa tahap kebengangan dan kebangangan tahap dewa pergi dengan mengisap rokok di dalam tandas kantin poli aku... naseb bek semua berjalan lancar.... malang super power meningkat lak.... ini klimaks ar.... kepala hotak la... tetiba ad technician panggil aku....  pergh... buat kuli batak lak aku..... ad ke suruh aku amek barang2 kat bawah mcm bangla... terus menyirap sampai ke hujung kote.... dgn selamba aku berkata.. selamat tinggal dan aku trus dalam studiowork aku....... serius ad gak orang pangai cam kimak ni an.... kalau ak ad pedang..... aku pancung je.. x moral langsung ar.. da la x da elaun..... so aku blek je umah.... punch kad dgn kepala serabutnya... dgr plak azam bercerita,,,, layan je ar... sambil men zynga poker....... moral nye... ko jgn nak jadi cam kimak ar kalo ko ad pangkat.. orang leh respect ko kalo ko respect orang... tul x.... ko hayati la ape aku cakap nieh..... serius... caw... salam adios... ADOLFO FOR LIFE

5 comments: